Over ons

Sweet Little Sunshine, staat voor mooie, kwalitatief goede en unieke producten, welke met veel liefde en zorg worden gemaakt en ingepakt.

Iets cadeau geven aan een ander of aan jezelf heeft meer betekenis als het persoonlijk en met veel liefde en aandacht speciaal voor de ontvanger is gemaakt. Het meest gelukkig worden wij als we iets hebben mogen maken wat helemaal naar wens van jou als klant is. Een cadeausetje wat precies is wat je zocht. Met tal van mogelijkheden is geen aanvraag voor ons te gek. Neem eens een kijkje op onze socials waar van alles te zien is wat wij al hebben gemaakt en eventueel ook voor jou kunnen maken.

Alleen het beste

Sweet Little Sunshine streeft ernaar alle handgemaakte producten van de meest pure materialen te maken. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen alleen met de beste materialen te maken krijgt.

Onze handgemaakte producten bestaan uit;

  • onbehandeld beukenhout
  • BPA en ftalaat vrij siliconen
  • 100% wolvilt van Öko-tex 100 keurmerk waarbij alle gebruikte verfstoffen in het wolvilt voldoen aan de EN-70 norm.
  • 100% echt leder

Altijd speciaal voor jou gemaakt

Ben je opzoek naar een leuk kraamcadeau of juist iets leuks voor jezelf en wil je dat wij iets moois voor je samenstellen? Bel, mail of stuur een whatsapp, telefoonnummer: 06-13486910 of email: info@sweetlittlesunshine.nl.

Bedrijven

Voor bedrijven kost het vaak veel tijd om een mooi en uniek (kraam)cadeau te kopen voor de collega die net kersverse ouder is geworden. Sweet Little Sunshine wil je graag ontzorgen door een uniek kraampakket voor je samen te stellen. Een prachtig cadeau waar je als bedrijf echt mee voor de dag kan komen, vind je bij ons. Met liefde en zorg stelt Sweet Little Sunshine een pakket voor je samen en pakt het altijd mooi voor je in. Ook kan het pakket rechtstreeks naar de ontvanger worden verstuurd, mét een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Voor kinderdagverblijven, gastouderbureaus, kraamzorg organisaties, gastouders zelf etc. levert Sweet Little Sunshine graag unieke en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Denk hierbij aan een leuke sleutelhanger met naam of misschien een lief speeltje, alles is mogelijk. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden, telefoonnummer 06-20925310 of email: info@sweetlittlesunshine.nl.

Veel liefs,
Team Sweet Little Sunshine