Over ons

Sweet Little Sunshine, staat voor mooie, kwalitatief goede en unieke producten, welke met veel liefde en zorg worden samengebracht tot een mooi pakket. Een pakket wat altijd voorzien is van producten gebaseerd op de laatste trends en van vele handige maar vooral schattige spulletjes. Zo kan jij zorgeloos op visite wetende dat het meegebrachte cadeau een schot in de roos is.

Het assortiment is in het afgelopen jaar flink uitgebreid, zo kun je nu ook leuke cadeautjes kopen voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en de oudere broertjes of zusjes. Want het kraamcadeau hoeft natuurlijk niet alleen een cadeau te zijn voor de pasgeboren wereldburger. Het is juist een leuk idee om voor het hele gezin iets cadeau te geven.

Door deze uitbereiding is het nu ook mogelijk om zo een leuk uniek verjaardagcadeautje te kopen, wel zo handig.

Alleen het beste

Sweet Little Sunshine streeft ernaar alle handgemaakte producten van de meest pure materialen te maken. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat het kindje alleen met de beste materialen te maken krijgt, zodat het altijd veilig is om op te kauwen en mee te spelen.

Onze handgemaakte producten bestaan uit;

  • onbehandeld hout of (indien gewenst) hout wat is ingevet met biologische kokosolie,
  • BPA en ftalaat vrij siliconen
  • 100% wolvilt van Öko-tex 100 keurmerk waarbij alle gebruikte verfstoffen in het wolvilt voldoen aan de EN-70 norm.
  • 100% echt leder

Altijd speciaal voor jou gemaakt

Ben je opzoek naar een leuk kraamcadeau of juist iets leuks voor jezelf en wil je dat wij iets moois voor je samenstellen? Bel, mail of stuur een whatsapp, telefoonnummer: 06-20925310 of email: info@sweetlittlesunshine.nl.

Bedrijven

Voor bedrijven kost het vaak veel tijd om een mooi en uniek kraamcadeau te kopen voor de collega die net kersverse ouder is geworden. Sweet Little Sunshine wil je graag ontzorgen door een leuk kraampakket voor je samen te stellen. Een prachtig cadeau waar je als bedrijf echt mee voor de dag kan komen, vind je bij ons. Met liefde en zorg stelt Sweet Little Sunshine een pakket voor je samen en pakt het altijd mooi voor je in. Ook kan het pakket rechtstreeks naar de ontvanger worden verstuurd, mét een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Voor kinderdagverblijven, gastouderbureaus, kraamzorg organisaties, gastouders zelf etc. levert Sweet Little Sunshine graag unieke en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Denk hierbij aan een leuke sleutelhanger met naam of misschien een lief speeltje, alles is mogelijk. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden, telefoonnummer 06-20925310 of email: info@sweetlittlesunshine.nl.

Sweet Little Sunshine wenst je veel plezier in de webshop.

Veel liefs,
Team Sweet Little Sunshine